Hoe zit het met het netwerk met een KPN telefoon?

Zoals we al eerder op deze site aangaven, is KPN één van de grootste providers van ons land. Niet gek dus dat er talloze Belgen zijn aangesloten bij deze maatschappij. Doordat het zo’n grote partij is, wil KPN ook zorgen dat het haar klanten aan niets ontbreekt. Dit begint natuurlijk bij de verschillende mogelijkheden die jij hebt met betrekking tot belminuten, sms’jes en internet. Het netwerk is uiteraard ook van groot belang. We doelen in dit geval niet alleen op het netwerk voor bellen, maar ook zeker op KPN mobiel netwerk. Heb jij een KPN telefoon? Dan ben je vast en zeker benieuwd hoe dit zit. In onderstaande tekst duiken wij daarom dieper in het netwerk van deze provider.

Zonder problemen bellen

Overweeg jij over te stappen naar KPN? Dan wil je uiteraard eerst weten hoe het zit met de netwerkdekking bij deze provider. Hier hoef jij je echter geen zorgen over te maken wanneer je een KPN telefoon hebt. Waarom niet? Omdat deze partij door het hele land een aantal grote telefoonmasten heeft staan. Hierdoor kun jij altijd en overal zonder problemen bellen. Uiteraard zijn er een aantal plekken waar het bereik vaak wat minder is, maar dit is minimaal. Jij kunt dus nagenoeg altijd bellen wanneer jij een telefoon met KPN hebt.

En hoe zit het met de netwerkdekking?

Vroeger was een telefoon alleen nog bedoeld om mee te bellen en te internetten. Dit is tegenwoordig echter al niet meer het geval. Vandaag de dag is internetten namelijk een stuk belangrijker. Met iedere smartphone kun je nu wel op het internet. Althans, wanneer jij over een werkende internetverbinding beschikt. Thuis is dit vaak geen probleem, want hier kun jij je gewoon aanmelden bij het wifinetwerk. Het wordt echter ook steeds belangrijker om buitenshuis te kunnen internetten. Heb jij een KPN telefoon? Dan kan dit eveneens! Jouw telefoon wordt dan namelijk automatisch geregistreerd bij KPN mobiel netwerk. Net als bij het bellen is ook het 4g netwerk van deze provider ontzettend goed. In ons hele land kun jij dan ook prima internetten zonder problemen. In de meeste gevallen kan dit met behulp van het 4g netwerk. Dit is vandaag de dag de snelste variant van internet die we kennen. Op sommige plekken is het bereik wat minder, waardoor jij hier mogelijk 3g internet hebt. Maar ook hiermee kun jij nog prima internetten met jouw smartphone.

cellulaire toren

Bundel voor 4g netwerk

Heb jij een KPN telefoon en wil je hiermee internetten? Dan moet je wel over een internetbundel beschikken. Bij sommige mensen is dit onderdeel van hun abonnement, maar dit geldt niet voor iedereen. Heb jij bijvoorbeeld een prepaid KPN telefoon? Dan moet jij telkens zelf een internetbundel aanschaffen. Nu is dit tegenwoordig geen probleem, want jij kunt makkelijk en snel opwaarderen via het internet. Ben jij door jou KPN mobiel netwerk heen? Dan schaf je gewoon weer een nieuwe bundel aan. Voor wat betreft de bundels heb jij overigens legio mogelijkheden. Je kunt een alles-in-één-bundel kiezen, maar je kunt ook voor een bundel met alleen internet gaan. Wij raden je aan wel goed na te denken over de keuze die jij maakt, want zodoende kun je namelijk flink besparen!