KPN aanbiedingen voor mobiel internet

Vroeger konden we alleen nog maar bellen en sms’en met een mobiele telefoon. De komst van de smartphone heeft hier verandering in gebracht. Dit toestel maakt het namelijk ook mogelijk om te internetten. Hartstikke makkelijk, want jij bent zo niet langer afhankelijk van een computer om dingen op te zoeken of berichten te sturen. Althans, niet wanneer jij nog voldoende KPN internet op jouw simkaart hebt staan. Net als voor beltegoed geldt ook dat jij voor wat betreft mobiel internet verschillende opties hebt. Hieronder lichten wij de meest populaire opties voor KPN internet voor je uit.

100 MB bundel

De eerste optie die jij hebt bij een KPN internet abonnement is 100 MB internet. Ben jij iemand die weinig op het internet actief is met jouw smartphone? Dan is dit internet abonnement vast en zeker geschikt voor jou. 100 MB is niet bijzonder veel, maar wel meer dan genoeg om bijvoorbeeld berichten mee te sturen naar anderen. Bovendien valt de prijs van deze bundel behoorlijk mee. Ben jij een grootverbruiker? Dan moet je misschien toch kiezen voor een grotere bundel met KPN internet.

mobiele apps

1 GB bundel

Als grootverbruiker heb jij niet genoeg aan 100 MB internet, maar vast wel aan 1 GB internet. Dit is namelijk tien keer zoveel. Hierdoor worden jouw mogelijkheden ook ineens stukken groter. Zo kun je bijvoorbeeld ook prima filmpjes kijken wanneer jij voor dit KPN internet abonnement kiest. Ondanks dat de bundel tien keer zo groot is, hoef jij niet te verwachten dat je ook tien keer zoveel geld kwijt bent. Dit is namelijk niet het geval. Sterker nog, in verhouding is het een stuk voordeliger om voor deze bundel te gaan.

Onbeperkt online

Wil jij altijd en overal kunnen beschikken over KPN internet? Dan is de bundel onbeperkt online op jouw buik geschreven. Je beschikt bij deze bundel namelijk over onbeperkte data. Dit is een bijzonder populair KPN sim only abonnement voor mensen die veel en langdurig internetten op hun telefoon. Overigens bestaat deze bundel niet alleen uit internet. Bij deze optie van KPN sim only krijg jij namelijk ook 30 minuten of sms’jes erbij. Niet veel, maar je kunt tegenwoordig ook bellen via het internet. En aangezien jij toch onbeperkte data hebt, is dit zeker een aanrader! En last but not least vallen de kosten van deze bundel ook ontzettend mee in vergelijking met andere bundels.

Welke KPN internet bundel past bij jou?

Sommige mensen met KPN sim only kiezen lukraak een internetabonnement. Verstandig? Nee, niet als je het ons vraagt. Het is namelijk handig om eerst te weten hoeveel internet jij de afgelopen periode verbruikt hebt. Heb je 300 MB of meer verbruikt? Dan is het bijvoorbeeld niet handig om voor een bundel van 100 MB te kiezen. De kans is dan namelijk groot dat jij ruim over de bundel heen gaat. Je kunt dan beter voor de bundel van 1 GB kiezen. Dit is weliswaar veel meer dan je verbruikt, maar je hoeft niet bang te zijn dat jij over de grens gaat. En indien je dit wel doet, kun je een forse naheffing verwachten. Deze heffing is vaak vele malen hoger dan de kosten voor een 1 GB- of onbeperkt online-bundel. Doe hier dus jouw voordeel mee!