De mogelijkheden bij KPN prepaid opwaarderen

Vroeger werkten nagenoeg alle mobiele telefoons nog op basis van prepaid. Je ging naar de winkel, schafte hier saldo aan en voegde dit vervolgens handmatig toe aan jouw simkaart. Indien dit gelukt was, kon je weer bellen en sms’en met iedereen. Tegenwoordig is het haast nog ondenkbaar dat mensen naar de winkel gaan om hun KPN-prepaid op te waarderen. Via het internet is het namelijk een stuk makkelijk en bovendien gaat het ook nog eens aanzienlijk sneller. Daarbij komt dat er op het internet veel meer mogelijkheden zijn dan in de winkel. Wil jij jouw KPN prepaid opwaarderen? Dan ben je vast en zeker benieuwd naar wat er mogelijk is. Wij vertellen jou de verschillende mogelijkheden in onderstaande tekst.

Alleen KPN beltegoed

De eerste optie die jij hebt bij prepaid opwaarderen is KPN beltegoed. Dit zegt in feite al wel genoeg over deze mogelijkheid. Jij voegt een geldbedrag toe aan jouw KPN simkaart abonnement en kunt vervolgens weer bellen. KPN heeft een aantal bedragen geselecteerd, maar de keuze is reuze. Het minimale bedrag voor KPN mobiel opwaarderen is 10 euro en het maximale 50 euro. Hiertussen ligt een groot aantal bedragen waaruit jij kunt kiezen. Via het internet heb jij het bedrag snel op jouw simkaart staan. Jij kunt tegenwoordig zelfs KPN mobiel opwaarderen.

Alleen internet

Gebruik jij jouw telefoon alleen maar om te internetten? Dan heb je natuurlijk niets aan KPN beltegoed. Gelukkig heeft KPN hier ook wat op bedacht. Jij kunt jouw simkaart namelijk ook opwaarderen met uitsluitend internet. Ook hier geldt weer dat je verschillende opties hebt. Zo kun je kiezen voor een bundel van 100 MB, maar ook voor een bundel van 1 GB. En daarnaast biedt KPN zelfs een speciale dagbundel aan. Je kunt het dus zo gek niet bedenken of het is wel mogelijk.

Gecombineerde bundel

De meeste mensen in ons land gebruiken hun smartphone om te bellen, sms’en en internetten. Wanneer jij een prepaid toestel hebt, is het dus wel zo makkelijk om voor een gecombineerde bundel te kiezen. Gelukkig is dit mogelijk bij KPN. Het gaat hier om de zogeheten alles-in-1-bundels. Ook dit valt gewoon onder de noemer KPN prepaid opwaarderen en kan via internet. Je hebt hier opnieuw verschillende opties, waardoor KPN prepaid opwaarderen altijd kan met een bundel die goed bij jou past. Denk wel goed na voor je een bundel aanschaft, want deze is niet langer dan 31 dagen geldig. Koop dus niet een te grote bundel, want dit zou zonde zijn van jouw geld.

KPN abonnement

Vind jij dat KPN prepaid opwaarderen maar niks? Dan is een KPN abonnement mogelijk meer wat voor jou. Geen paniek, want je kunt makkelijk overstappen naar een KPN abonnement. Dit is zeker het geval wanneer jij een KPN simkaart abonnement wilt hebben. Je schrijft het abonnement in dat geval gewoon over op jouw huidige simkaart. Hier hoef je verder helemaal niets voor te regelen. Het is alleen wel zaak dat jij kiest voor een toepasselijk KPN simkaart abonnement. Om tot een juiste keuze te komen, doe je er goed aan jouw verbruik van de afgelopen periode in kaart te brengen. Zodoende voorkom je dat jij een veel te groot abonnement afsluiten. En hierdoor bespaar jij natuurlijk mooi wat kosten met jouw KPN abonnement!